Breadcrumbs

Contact

Locatie

Praktijkadres en postadres: Dorpstraat 13-15, 6102 TP Echt

Praktijkadres: Dopplerdomein 2 Maastricht-Randwyck

 

GZ-Haptotherapeut

Yolanda Martens - van Gerve
Tel. 06 - 22764881

Vereniging van Haptotherapeuten VVH lidnr. 392A
AGB code: 90030464, Praktijkcode 90009391
Kamer van Koophandel registratie  14068092

Maastricht

Te voet of met de fiets

bent u te voet of met de fiets dan kunt u in het kaartje hierboven kijken hoe u bij de Dopplerdomein 2 te Maastricht komt.

Effeta Maastricht per auto:

Middels de link routenet.nl en het invoeren van 'ik wil naar', het adres 'Dopplerdomein 2 Maastricht', of de postcode '6229 GN', en door 'vertrek van' gegevens in te voeren en dan 'Plan route' aan te klikken wordt de routebeschrijving naar de praktijk van Effeta getoond.

De dopplerdomein is onderdeel van een voegangersgebied. In de buurt zijn verschillende parkeerplaatsen waar de auto kan worden geparkeerd. Als het heel druk is kan ook in het congrescentrum Mecc worden geparkeerd.

Effeta Maastricht per trein:

Ga de trap bij het perron omhoog. Sla boven aangekomen rechtsaf en volg de weg omlaag. Na ca. 400m bevindt zich aan uw rechterhand het Mecc. 
Loop verder (westwaarts) langs het Mecc richting de praktijk.
De weg buigt op het eind af naar rechts, daar is het voor fietsers en voetgangers mogelijk linksaf te slaan.
Ga linksaf en loop het plein op. Op het plein bevindt zich een ronde plantenbak. Aan de rechterhand bevindt zich de ingang van de praktijk van Effeta.
Ga de deur door en aan het eind van de kleine gang is de aan de linkerkant de ingang van de praktijk. Klop om aan te geven dat u er bent.

Effeta Maastricht per bus:

Bushaltes: Er zijn in de buurt vier uitstapplaatsen. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dopplerdomein komt.

Echt

Te voet of met de fiets

bent u te voet of met de fiets dan kunt u in het kaartje hierboven kijken hoe u bij de Dorpstraat 13-15 Echt-Pey komt.

Effeta Echt per auto:

Via onder meer www.routenet.nl zoeken op Dorpstraat 13-15 6102 TP Echt-Pey kunt u de route naar onze praktijk in Echt vinden. Onze praktijk bevindt zich vlak bij de N295, Rijksweg-Zuid.

Effeta Echt per trein:

Trein: U kunt ook per trein reizen. U dient dan Station Echt te kiezen. Met de treinplanner van de NS kunt u de treintijden opzoeken.
De loopafstand van het station naar de praktijk is ongeveer 12 tot 15 minuten. Als u het station uitloopt gaat u linksaf richting de spoorwegovergang. Na oversteken van het spoor volgt u de kaart.
Houdt er rekening mee dat de Dorpstraat een lange straat is. Als u de weg vraagt kunt u het beste de Dorpstraat 13-15 te Echt-Pey vragen richting 'Slek'.

Effeta Echt per bus:

Bushaltes: Er is in de buurt een bushalte. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dorpstraat 13-15 te Echt-Pey komt.